View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Apr 18, 2014 10:37 am



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
LAME Missing. But there is more to it. 
Author Message
Post LAME Missing. But there is more to it.
OK. This is quite a long story.

1) I downloaded everything to be able to record ZSnes movies etc. ZSnes 1.51. LAME. Mencoder. I got it all set up fine...

2)... but then a game froze. I downloaded an older version of ZSnes, 1.4, moved my Mencoder etc into the new ZSnes folder, and started again.

3) I got past the freeze, but recording didnt work out so I went back to 1.51.

4) Now, whenever I DUMP, I get "LAME is missing". lame is in my Windows Registry, my ZSNES folder, and I have Mencoder there and nothing is different to before. Why is it coming up with the error when it worked perfectly previously? Is there a certain place I should put LAME? Have I got the WRONG LAME?

It's gotten to me because I can't work it out on my own...

EDIT: Just downloaded a new version of Mencoder. Still doesnt work. I don't know what I'm doing now.


Tue Apr 28, 2009 10:49 pm
Post 
After all that work, I discovered I had accidentally clicked on the "compress audio" tab.

BAH! Sorry for wasting your time.


Tue Apr 28, 2009 11:03 pm
Gecko snack

Joined: Sun Aug 21, 2005 10:06 am
Posts: 2344
Location: Australia, Brisbane
Post 
Install the version of LAME linked in the first post here http://board.zsnes.com/phpBB2/viewtopic.php?t=11977

_________________
Core i7 920 @ 2.66GHZ | ASUS P6T Motherboard | 6GB DDR3 1600 RAM | 2x500GB SATA2 HDD | Auzentech Forte S/C | Gainward Geforce 560Ti GTX 2048MB | Windows 7 Home Premium x64


Wed Apr 29, 2009 2:49 am
Profile WWW
ZSNES Shake Shake Prinny
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 3:15 pm
Posts: 5473
Location: PAL50, dood !
Post 
In the red corner, we have franpa, still reading jack and just spewing bullshit all around.

One round of applause.

_________________
皆黙って俺について来い!!
Code:
<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54


Wed Apr 29, 2009 6:58 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.