View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Jan 19, 2020 2:23 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
FF3(6) zsnes 1.51 issues with video layering 
Author Message
New Member

Joined: Sun Nov 10, 2019 3:29 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post FF3(6) zsnes 1.51 issues with video layering
I can't figure out for the life of me why this is happening:
https://i.imgur.com/dNEHP5b.png

I've tried both with and without HQ Tripple Buffering, different sound settings, different display ratio's, but cannot seem to fix this graphic bug. I noticed weird things like this happening ever since I was forced to upgrade from windows 7 to windows 10 a few months ago, and was forced to move onto zsnes version 1.51, but something always seems off (video or sound).

I can't seem to find any solutions online for this, and so I appreciate anyone who can help me resolve this.


Sun Nov 10, 2019 3:44 pm
Profile
Sir Robin the Not-Quite-So-Brave-As-Sir-Lancelot

Joined: Mon May 11, 2009 4:44 am
Posts: 444
Location: USA
Reply with quote
Post Re: FF3(6) zsnes 1.51 issues with video layering
I suggest Snes9x 1.60 instead, Zsnes has had this issue for years and is no longer in development.

_________________
"Just because I don't LISTEN doesn't mean I don't CARE!" -Homer Simpson


Tue Nov 12, 2019 12:44 am
Profile WWW
New Member

Joined: Sun Nov 10, 2019 3:29 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: FF3(6) zsnes 1.51 issues with video layering
Yeah it's not an issue in snes9x. I guess I will stick with snes9x for win10, and zsnes for older windows OS. Thanks.


Fri Nov 15, 2019 8:35 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.