View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Jan 20, 2019 12:55 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
XBOX 360 Wireless & Steam Link 
Author Message
New Member

Joined: Sat Dec 05, 2015 7:22 pm
Posts: 1
Reply with quote
Post XBOX 360 Wireless & Steam Link
Hey all!

I tried last night to set up my xbox 360 wireless controller to work with ZSNES and it works fine when the wireless controller/adapter is set up directly to the PC. However, when I bring it downstairs and connect it to the Steam Link, I go through the controller set up and it doesn't let me pass 'START'. I can select up, down, left, right on the D-pad but when I get to START, I hit the button and nothing happens. I end up having to hit 'ESC' to exit out of setup or the 'A' button which it accepts as 'RET'. I've tried doing this setup without any other wireless devices connected (mouse or keyboard). I've also tried setting it up on the computer first, testing it, and bringing it down and still doesn't work. I plan on posting this on the STEAM link forums as well, because it must have something to do with Steam Link, not ZSNES. I just figured there might be someone out there that had the same issue lurking here as well.

I was searching online last night and couldn't find anything, so figured I'd come to the forums. Thanks for your help!

ZSNES version - 1.51
OS - Windows 10
Streaming via - STEAM LINK


Sat Dec 05, 2015 7:33 pm
Profile
New Member

Joined: Mon Feb 08, 2016 12:49 pm
Posts: 1
Reply with quote
Post Re: XBOX 360 Wireless & Steam Link
twinturbonet wrote:
Hey all!

I tried last night to set up my xbox 360 wireless controller to work with ZSNES and it works fine when https://pewarriors.com/my-sizegenetics- ... nd-results the sizegenetics wireless controller/adapter is set up directly to the PC. However, when I bring it downstairs and connect it to the Steam Link, I go through the controller set up and it doesn't let me pass 'START'. I can select up, down, left, right on the D-pad but when I get to START, I hit the button and nothing happens. I end up having to hit 'ESC' to exit out of setup or the 'A' button which it accepts as 'RET'. I've tried doing this setup without any other wireless devices connected (mouse or keyboard). I've also tried setting it up on the computer first, testing it, and bringing it down and still doesn't work. I plan on posting this on the STEAM link forums as well, because it must have something to do with Steam Link, not ZSNES. I just figured there might be someone out there that had the same issue lurking here as well.

I was searching online last night and couldn't find anything, so figured I'd come to the forums. Thanks for your help!

ZSNES version - 1.51
OS - Windows 10
Streaming via - STEAM LINK


Same thing here twinturbonet, I can't get past the start bit. I expect it's probably something to do with steam link. Did you find out how to get it working?


Mon Feb 08, 2016 12:51 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.