View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 23, 2019 7:42 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
Netplay Local And Remote error 
Author Message
New Member

Joined: Sat Jun 28, 2014 4:34 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Netplay Local And Remote error
Hi, me and my friends always have played on ZSNES netplay, but today we were going to play and he had a UPD error, we fixed that error, but when he joind my server we both choose "Remote" to run the game it goes to local, type for example, when i choose remote, in his session goes to local, and when he choose the remote mine console goes to local, we are unable to both choose Remote (We always play with Remote to run perfeclty the game) because if we booth doesnt run the roms in Remote mode the ZSNES Crashs.


Version (1.42)


Sat Jun 28, 2014 4:44 am
Profile
ZSNES Shake Shake Prinny
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 4:15 pm
Posts: 5615
Location: PAL50, dood !
Reply with quote
Post Re: Netplay Local And Remote error
You can't both be clients ("remote"), one has to be a server ("local"). You just didn't notice until now, so just try both ways and see which works best.

_________________
皆黙って俺について来い!!
Code:
<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54


Wed Jul 02, 2014 6:59 pm
Profile
New Member

Joined: Sat Jun 28, 2014 4:34 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Netplay Local And Remote error
Yes, i tryed if he select remote and load a rom, so it worked. Thanks


Fri Jul 04, 2014 12:22 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.