View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Dec 17, 2014 11:01 pm



Reply to topic  [ 9 posts ] 
FILE NOT FOUND AT REMOTE !!!!!! 
Author Message
New Member

Joined: Wed Aug 10, 2005 5:00 am
Posts: 3
Post FILE NOT FOUND AT REMOTE !!!!!!
Gahhhh!!! It always says "File not found at remote!"

We have the EXACT same roms in the exact same folder. We are using 1.36!
Both of the roms are in C:\Zsnes\roms .

What is going on?!


Wed Aug 10, 2005 5:03 am
Profile
Devil's Advocate
User avatar

Joined: Mon Aug 02, 2004 6:51 pm
Posts: 2290
Location: Puebla, Puebla, Mx.
Post 
Any of you is using a router?

_________________
*Sometimes I edit my posts just to correct mistakes.
I DON'T PLAY ON NETPLAY, DON'T ADD ME TO YOUR MSN TO ASK ME STUFF, I JUST PLAY ON MY LAN, HAVE A QUESTION? ASK ON THE BOARD.


Wed Aug 10, 2005 5:15 am
Profile
New Member

Joined: Wed Aug 10, 2005 5:00 am
Posts: 3
Post 
Yea, I am.


Wed Aug 10, 2005 5:22 am
Profile
Devil's Advocate
User avatar

Joined: Mon Aug 02, 2004 6:51 pm
Posts: 2290
Location: Puebla, Puebla, Mx.
Post 
Look at the topic about port forwarding, read it and do it. If your friend also has a router, make sure he does that too.

_________________
*Sometimes I edit my posts just to correct mistakes.
I DON'T PLAY ON NETPLAY, DON'T ADD ME TO YOUR MSN TO ASK ME STUFF, I JUST PLAY ON MY LAN, HAVE A QUESTION? ASK ON THE BOARD.


Wed Aug 10, 2005 5:23 am
Profile
New Member

Joined: Wed Aug 10, 2005 5:00 am
Posts: 3
Post 
Your misunderstanding the problem. We can connect. We get in the chat. Perfect, great. Load Contra 3, AND THEN "FILE NOT FOUND AT REMOTE".


Wed Aug 10, 2005 5:26 am
Profile
Devil's Advocate
User avatar

Joined: Mon Aug 02, 2004 6:51 pm
Posts: 2290
Location: Puebla, Puebla, Mx.
Post 
Are you on a LAN? If you are, have you tried loading other games?

_________________
*Sometimes I edit my posts just to correct mistakes.
I DON'T PLAY ON NETPLAY, DON'T ADD ME TO YOUR MSN TO ASK ME STUFF, I JUST PLAY ON MY LAN, HAVE A QUESTION? ASK ON THE BOARD.


Wed Aug 10, 2005 5:32 am
Profile
Hazed
User avatar

Joined: Tue Jul 12, 2005 4:13 am
Posts: 82
Post Re: FILE NOT FOUND AT REMOTE !!!!!!
wes337 wrote:
Gahhhh!!! It always says "File not found at remote!"

We have the EXACT same roms in the exact same folder. We are using 1.36!
Both of the roms are in C:\Zsnes\roms .

What is going on?!


are they exactly the same name? is one zipped?

_________________
To truly own, you must own at all games.


Wed Aug 10, 2005 2:08 pm
Profile
Redneck Gamer-Mod
User avatar

Joined: Wed Aug 04, 2004 1:15 am
Posts: 433
Location: Pittsburgh
Post 
Unzip them both.

Then, make sure the "open" dialog box on one machine is pointing to the directory that the rom is in, and have the other person open it.

_________________
SHREIK!!!!!!! DDdddnnnnnnaaaa! GESTAHLLLLLLLLLL!!!!!!!!

Steelers now officially own your ass.


Wed Aug 10, 2005 2:59 pm
Profile
New Member
User avatar

Joined: Thu Sep 01, 2005 3:55 pm
Posts: 5
Location: Bulgaria
Post 
I've had this same problem. I made sure both roms were exactly the same and unzipped and in the same folder. But heaven knows, it didn't work.

The only solution I have to this is removing all traces from ZSNES from your hdd, then installing again and configuring it from scratch on both sides of the multiplay. It works for me and my friend when we do it this way.


Thu Sep 01, 2005 6:51 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.