View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Aug 19, 2019 2:05 pm



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2
"Star Ocean" Known Bugs & Issues 
Author Message
Reply with quote
Post 
On the other hand, I'm 25 minutes in and it's already frozen...
But at least i only lost 5 minutes worth of work, and now I know to use Snes9x.


Wed Feb 08, 2006 6:37 am
Veteran

Joined: Fri Jan 21, 2005 11:15 am
Posts: 970
Location: Montana, United States
Reply with quote
Post 
ilazyaaron wrote:
Ahh, So tell me is there anyone out there whos played Star Ocean and hasnt had any problems with the game freezing almost every ike 20 min or so? I think the only solution here is to wait for a better emulator...but i worry because zsnes hasnt updated for awhile now. Correct if I'm wrong.


Youre way wrong. If you check the zsnes boards, you will notice that an "official" release has not been done in a while, but WIP releases are done very very often. Check www.ipherswipsite.com


Second, a large portion of crashing issues are not the fault of zsnes or snes9x, but the game itself. Star Ocean on the actual snes had many crashing issues that carry over to zsnes and snes9x.

Third, I will just mention that it is evil to quadruple post technically the same message over and over again, and angers mods.


Wed Feb 08, 2006 9:59 am
Profile
Veteran

Joined: Fri Jul 30, 2004 12:26 am
Posts: 907
Reply with quote
Post 
SquareHead wrote:
Third, I will just mention that it is evil to quadruple post technically the same message over and over again, and angers mods.
The board was messed up at that time anyway (notice his 0 post count), so it's forgivable. ;)


Wed Feb 08, 2006 7:31 pm
Profile
Redneck Gamer-Mod
User avatar

Joined: Wed Aug 04, 2004 2:15 am
Posts: 433
Location: Pittsburgh
Reply with quote
Post 
UGH. KEVMAN ANGRY.

MOD SMASH.

Really, that was a mess. So I don't care.

It was a good thing that PF shut it off when he did, though. I couldn't moderate ANYTHING, and I don't think anyone else could edit his/her posts.

_________________
SHREIK!!!!!!! DDdddnnnnnnaaaa! GESTAHLLLLLLLLLL!!!!!!!!

Steelers now officially own your ass.


Wed Feb 08, 2006 10:44 pm
Profile
16-bit Corpse | Nyoron~
User avatar

Joined: Sun Aug 01, 2004 7:14 pm
Posts: 3534
Location: Nokia Land
Reply with quote
Post 
kevman wrote:
and I don't think anyone else could edit his/her posts.

Actually, the board did work, sort of. Make a post, press submit and you would get that error message. So hit back and refresh, and everything was the was it was supposed to be.

_________________
whicker: franpa is grammatically correct, and he still gets ripped on?
sweener2001: Grammatically correct this one time? sure. every other time? no. does that give him a right? not really.
Image


Last edited by Agozer on Thu Feb 09, 2006 12:51 am, edited 1 time in total.



Thu Feb 09, 2006 12:11 am
Profile
Redneck Gamer-Mod
User avatar

Joined: Wed Aug 04, 2004 2:15 am
Posts: 433
Location: Pittsburgh
Reply with quote
Post 
I could make posts. Sure.

But editing, locking, etc, didn't work for me at all

_________________
SHREIK!!!!!!! DDdddnnnnnnaaaa! GESTAHLLLLLLLLLL!!!!!!!!

Steelers now officially own your ass.


Thu Feb 09, 2006 12:14 am
Profile
Randomness
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 4:01 pm
Posts: 1172
Location: UK
Reply with quote
Post 
ilazyaaron wrote:
are you using snes9x? If yes then im not surprised...I'm talking in terms of using Zsnes. Zsnes seems to have no bugs with the graphics...However Snes9x seems to have a lot of highliting problems with the picture and frames.


I used ZSNES, no savestates or cheats, and used only native saves. No crashes whatsoever. I don't know what your doing wrong.

_________________
ZSNES Documentation Project | bsnes Fan | Official ZSNES Facebook Group


Thu Feb 09, 2006 12:24 am
Profile WWW
Reply with quote
Post 
I am, once again, in an infinite loop of freezing, loading, freezing. God this is so gimp. I've always wanted to play the Translated version (Have played and beaten Jap version. I know japanese) but I wanted to see how good the English version is! But I never shalllll!


Mon Mar 06, 2006 1:05 pm
ZSNES Shake Shake Prinny
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 4:15 pm
Posts: 5615
Location: PAL50, dood !
Reply with quote
Post 
Stop relying on save states that much and use ingame saves.

_________________
皆黙って俺について来い!!
Code:
<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54


Mon Mar 06, 2006 1:30 pm
Profile
Reply with quote
Post 
Who said I even used Save States?


Tue Mar 07, 2006 12:30 pm
Reply with quote
Post I cant get my game to work
could someone help me, I have downloaded many things and followed much advice to get starocean to work, but so far the only thing that is wrong is... instead of the game... I get... effing... COLORED BLOBS!!!! :evil:
I really need help. not professional help, but help from some1 like agozer.
:cry:

btw I'm using zsnes

edit.-DON'T EVER USE THAT COLOR AGAIN.


Sat May 20, 2006 8:08 pm
Devil's Advocate
User avatar

Joined: Mon Aug 02, 2004 7:51 pm
Posts: 2293
Location: Hmo. Son.
Reply with quote
Post 
Just download the latest WIP or official Zsnes version, the newest Zsnes can run SO without GRAPHIC PACKS.

Edit.- Thanks Agozer, no thanks two cartons of beer.

_________________
*Sometimes I edit my posts just to correct mistakes.


Last edited by Joe Camacho on Sat May 20, 2006 11:02 pm, edited 1 time in total.



Sat May 20, 2006 8:17 pm
Profile
16-bit Corpse | Nyoron~
User avatar

Joined: Sun Aug 01, 2004 7:14 pm
Posts: 3534
Location: Nokia Land
Reply with quote
Post 
Joe Camacho wrote:
Just download the latest WIP or official Zsnes version, the newest Zsnes can run SO without savestates.

I hope you meant graphics packs. ;)

_________________
whicker: franpa is grammatically correct, and he still gets ripped on?
sweener2001: Grammatically correct this one time? sure. every other time? no. does that give him a right? not really.
Image


Sat May 20, 2006 9:10 pm
Profile
Devil's Advocate
User avatar

Joined: Mon Aug 02, 2004 7:51 pm
Posts: 2293
Location: Hmo. Son.
Reply with quote
Post 
Agozer wrote:
Joe Camacho wrote:
Just download the latest WIP or official Zsnes version, the newest Zsnes can run SO without savestates.

I hope you meant graphics packs. ;)


Yeees.. Hangover posting = Bad.

_________________
*Sometimes I edit my posts just to correct mistakes.


Sat May 20, 2006 11:01 pm
Profile
Hazed
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 6:12 pm
Posts: 86
Reply with quote
Post 
I just started playing Star Ocean again (it took about two years for me to get un-sick of it enough to actually enjoy it) on ZSNES 1.42, and I noticed that the bug where the music stops, which happened fairly rarely on my old version of ZSNES, now happens pretty much every time the scene changes. I don't really want to go back to the old version which required graphics packs... is there some fix somewhere or am I stuck?


Mon May 22, 2006 5:10 pm
Profile WWW
Locksmith of Hyrule
User avatar

Joined: Sun Aug 08, 2004 7:49 am
Posts: 3634
Location: 255.255.255.255
Reply with quote
Post 
"Use Snes9X"

Seriously, Snes9X plays the game with no errors. :shock:

_________________
Image
<Nach> so why don't the two of you get your own room and leave us alone with this stupidity of yours?
NSRT here.


Tue May 23, 2006 1:33 am
Profile YIM WWW
Hazed
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 6:12 pm
Posts: 86
Reply with quote
Post 
Hmm... yeah, but the game seems a lot slower for some reason. Also, I really don't like the key setup (F1 for loading and Shift-F1 for saving confuses me...)


Tue May 23, 2006 5:24 pm
Profile WWW
Locksmith of Hyrule
User avatar

Joined: Sun Aug 08, 2004 7:49 am
Posts: 3634
Location: 255.255.255.255
Reply with quote
Post 
Yeah, in Linux, that's is reversed. D:<

_________________
Image
<Nach> so why don't the two of you get your own room and leave us alone with this stupidity of yours?
NSRT here.


Tue May 23, 2006 5:41 pm
Profile YIM WWW
Reply with quote
Post Help the noob
Hay can some one help me? I have beat the English vertion of Star Ocean. but i cant identify items, costomise items, or forge items. is that because of some bug or is it that i just dont know how


Sun Jul 15, 2007 5:31 am
ZSNES Shake Shake Prinny
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 4:15 pm
Posts: 5615
Location: PAL50, dood !
Reply with quote
Post 
To get the various abilities you have to train their corresponding skills (some require several skills). Hard to believe you genuinely finished the game without even knowing that.

_________________
皆黙って俺について来い!!
Code:
<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54


Tue Jul 17, 2007 4:31 pm
Profile
Hazed
User avatar

Joined: Wed Aug 11, 2004 1:48 am
Posts: 96
Reply with quote
Post 
eh, I finished Final Fantasy Tactics Advance without knowing you gain abilities from items you equip.
And I beat FF6 without realizing that Espers can be used to boost stats instead of just learning spells (I did that when I was like, 10 though)

_________________
"Did you see the way that female zombie was looking at me?"
"You're imagining things, Morte."


Wed Jul 25, 2007 7:29 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.