View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 23, 2019 8:19 pm



Reply to topic  [ 7 posts ] 
Kirby's Avalanche + ZSNES 1.50 =Stall 
Author Message
New Member

Joined: Thu Dec 28, 2006 1:44 am
Posts: 3
Reply with quote
Post Kirby's Avalanche + ZSNES 1.50 =Stall
Hi.
The intro credits are shown 3 times, then ZSNES says "SPC700 stall detected". Everything works fine in 1.42

edit: Whoops. Win32 version and US version of the game :)

By the way, I took note of some slow downs in some games when using 1.50. I'm not quite sure if this is my fault or a bug, does anybody have the same prob?


Mon Jan 01, 2007 10:31 pm
Profile
Hero of Time
User avatar

Joined: Fri Jul 30, 2004 2:49 am
Posts: 2646
Location: In front of the monitor
Reply with quote
Post 
Could you post the NSRT info of your rom?

_________________
Try out CCleaner and other free software at Piriform
Image


Mon Jan 01, 2007 10:41 pm
Profile WWW
Trooper

Joined: Fri May 05, 2006 4:37 pm
Posts: 361
Reply with quote
Post 
Happens here too, r4212.

NSRT v3.3 - Nach's SNES ROM Tools

---------------------Internal ROM Info----------------------
File: Kirby's Avalanche (U) [!].smc
Name: Kirby's Avalanche Company: Nintendo
Header: None Bank: LoROM
Interleaved: No SRAM: 0 Kb
Type: Normal ROM: 8 Mb
Country: USA Video: NTSC
ROM Speed: 120ns (FastROM) Revision: 1.0
Checksum: Good 0xEF27 CRC32: 21E658B8
MD5: BDDD943215857AD77EA48D2A1A138EC8
--------------------------Database--------------------------
Name: Kirby's Avalanche
Country: USA Revision: 1.0
Port 1: Gamepad Port 2: Gamepad
Genre 1: Puzzle Genre 2: Matching


Mon Jan 01, 2007 10:49 pm
Profile WWW
Rookie
User avatar

Joined: Thu Oct 20, 2005 2:13 am
Posts: 39
Reply with quote
Post 
Aye, same here.

NSRT v3.3 - Nach's SNES ROM Tools

---------------------Internal ROM Info----------------------
File: Kirby's Avalanche.smc
Name: Kirby's Avalanche Company: Nintendo
Header: SWC Bank: LoROM
Interleaved: No SRAM: 0 Kb
Type: Normal ROM: 8 Mb
Country: USA Video: NTSC
ROM Speed: 120ns (FastROM) Revision: 1.0
Checksum: Good 0xEF27 CRC32: 21E658B8
MD5: BDDD943215857AD77EA48D2A1A138EC8
--------------------------Database--------------------------
Name: Kirby's Avalanche
Country: USA Revision: 1.0
Port 1: Gamepad Port 2: Gamepad
Genre 1: Puzzle Genre 2: Matching


Tue Jan 02, 2007 10:51 pm
Profile
Randomness
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 4:01 pm
Posts: 1172
Location: UK
Reply with quote
Post 
I reported this bug a while ago. It affects all Banpresto's Puyo Puyo games and Kirby's Avalance.

_________________
ZSNES Documentation Project | bsnes Fan | Official ZSNES Facebook Group


Wed Jan 03, 2007 2:13 pm
Profile WWW
New Member

Joined: Thu Dec 28, 2006 1:44 am
Posts: 3
Reply with quote
Post 
snkcube wrote:
Could you post the NSRT info of your rom?


Sorry for the late reply (had problems with my internet connection).
Its the one jsnake posted!


Thu Jan 04, 2007 10:48 pm
Profile
Rookie
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 5:05 pm
Posts: 31
Location: USA
Reply with quote
Post Re: Kirby's Avalanche + ZSNES 1.50 = Stall
Uh, you do realize that this thread is over four years old, right?


Sun Nov 06, 2011 8:31 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.