View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Apr 07, 2020 2:17 pm



Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Oooh the board layout changed 
Author Message
Gecko snack

Joined: Sun Aug 21, 2005 11:06 am
Posts: 2372
Location: Australia, QLD
Reply with quote
Post Re: Oooh the board layout changed
Scitech hosted it on there FTP with the reg code before there site went down D:

_________________
Core i7 920 @ 2.66GHZ | ASUS P6T Motherboard | 8GB DDR3 1600 RAM | Gigabyte Geforce 760 4GB | Windows 10 Pro x64


Thu Jul 01, 2010 4:47 am
Profile WWW
Zealot
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 3:31 am
Posts: 1140
Reply with quote
Post Re: Oooh the board layout changed
SciTech posted a serial number on their site ages ago, but good luck finding it now.


Thu Jul 01, 2010 5:06 am
Profile WWW
Buzzkill Gil

Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm
Posts: 4259
Reply with quote
Post Re: Oooh the board layout changed
/me sighs

I know that. It's news that's so old it was new again, then became old again.

_________________
Squall_Leonhart wrote:
Quote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads


Thu Jul 01, 2010 11:20 pm
Profile
Zealot
User avatar

Joined: Wed Jul 28, 2004 3:31 am
Posts: 1140
Reply with quote
Post Re: Oooh the board layout changed
Haha, I didn't even notice there was another post on the next page and replied after Franpa.


Fri Jul 02, 2010 2:34 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.