FF II (IV) Text Box Glitch

A forum for admins and moderators to move verified bug posts to. Only move topics here if they are indeed verified bugs.

Moderator: ZSNES Mods

Post Reply
Justifier!
Hazed
Posts: 51
Joined: Tue Oct 07, 2008 6:27 am
Location: ......
Contact:

FF II (IV) Text Box Glitch

Post by Justifier! »

A kind of annoying text box glitch in ZSNES when playing any ROM of FF II (IV)

Image

While this glitch doesn't appear on Snes9x... is it a small emulator ROM glitch?
Deathlike2
ZSNES Developer
ZSNES Developer
Posts: 6747
Joined: Tue Dec 28, 2004 6:47 am

Post by Deathlike2 »

It affects all the games in the series (for the SNES/SFC). I'll move this here so this doesn't get rereported to death.

It's already been fixed, but I prefer less rereporting by the average user that doesn't freaking use the search button.
Continuing FF4 Research...
Justifier!
Hazed
Posts: 51
Joined: Tue Oct 07, 2008 6:27 am
Location: ......
Contact:

Post by Justifier! »

Sorry bout' that :)
Justifier!
Hazed
Posts: 51
Joined: Tue Oct 07, 2008 6:27 am
Location: ......
Contact:

Post by Justifier! »

Bump.

No it isn't.... I'm using 1.51 but it sitll shows that box glitch....
fbb
Hazed
Posts: 79
Joined: Tue Apr 01, 2008 4:51 pm
Location: Tourian

Post by fbb »

Justifier! wrote:Bump.

No it isn't.... I'm using 1.51 but it sitll shows that box glitch....


wait for 2.0
Justifier!
Hazed
Posts: 51
Joined: Tue Oct 07, 2008 6:27 am
Location: ......
Contact:

Post by Justifier! »

Well, I'll wait...

:)
Post Reply