ZSNES is no longer in active development.

General area for talk about ZSNES. The best place to ask for related questions as well as troubleshooting.

Moderator: ZSNES Mods

Post Reply
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

odditude wrote:there is no development activity taking place - real life (including careers that limit participation in outside projects) has intervened.

if that changes, we'll let you know.
Don't lie. We all know you've been using ZSNES 2.3 for ages.
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
blackmyst
Zealot
Posts: 1147
Joined: Sun Sep 26, 2004 8:36 pm
Location: Place.

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by blackmyst »

You guys aren't on 3.0 yet?
Procrastination.
Hard Work Often Pays Off After Time, but Laziness Always Pays Off Now.
nintendo_nerd
Sir Robin the Not-Quite-So-Brave-As-Sir-Lancelot
Posts: 446
Joined: Mon May 11, 2009 4:44 am
Location: USA
Contact:

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by nintendo_nerd »

Real life things are more vital, you do you, it's okay.
"Just because I don't LISTEN doesn't mean I don't CARE!" -Homer Simpson
badinsults
"Your thread will be crushed."
Posts: 1236
Joined: Wed Jul 28, 2004 1:49 am
Location: Not in Winnipeg
Contact:

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by badinsults »

Rumours abound that zsnes will return to active development.

Such thing has also brought about my return.


Threads shall be crushed again.
<pagefault> i'd break up with my wife if she said FF8 was awesome
joe_devore
Regular
Posts: 259
Joined: Thu Aug 05, 2004 12:07 am
Location: NH, USA
Contact:

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by joe_devore »

badinsults wrote:Rumours abound that zsnes will return to active development.

Such thing has also brought about my return.


Threads shall be crushed again.
lol... we shall see...
(PC Specs)
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
Motherboard: Asus PRIME X570-PRO (BIOS_r4021 [08/09/2021])
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v496.49
OS: Windows 11 Pro (x64)
RAM: 32GB, 2x G.Skill 16GB DDR4

Favorite Emulators:
PS2 : PCSX2 (Auto-Builds)
SNES : ZSNES
N64 : Project64

ZSNES:
v1.51 (FuSoYa's 8MB fix R2)(Compiled Myself)
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

badinsults wrote:Rumours abound that zsnes will return to active development.

Such thing has also brought about my return.


Threads shall be crushed again.
First post of the new year, and it brings such excitement.


OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
grinvader
ZSNES Shake Shake Prinny
Posts: 5626
Joined: Wed Jul 28, 2004 4:15 pm
Location: PAL50, dood !

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by grinvader »

Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
皆黙って俺について来い!!

Code: Select all

<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
My pants are always affixed, except when it is appropriate for them to be otherwise.
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
blackmyst
Zealot
Posts: 1147
Joined: Sun Sep 26, 2004 8:36 pm
Location: Place.

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by blackmyst »

Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Oh damn i still have that case somewhere. Good times.
Procrastination.
Hard Work Often Pays Off After Time, but Laziness Always Pays Off Now.
nintendo_nerd
Sir Robin the Not-Quite-So-Brave-As-Sir-Lancelot
Posts: 446
Joined: Mon May 11, 2009 4:44 am
Location: USA
Contact:

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by nintendo_nerd »

grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
Joke's on you, I'm not wearing pants! :mrgreen:
"Just because I don't LISTEN doesn't mean I don't CARE!" -Homer Simpson
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

Man, we gonna have to dust off our Scitech Display Doctor serialz to get everything ready.
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
odditude
Official tech support dood
Posts: 2107
Joined: Wed Jan 25, 2006 7:57 am

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by odditude »

Gil_Hamilton wrote:Man, we gonna have to dust off our Scitech Display Doctor serialz to get everything ready.
UniVBE FTW!
Why yes, my shift key *IS* broken.
joe_devore
Regular
Posts: 259
Joined: Thu Aug 05, 2004 12:07 am
Location: NH, USA
Contact:

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by joe_devore »

It's nice to see u all still alive after all these years!
(PC Specs)
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
Motherboard: Asus PRIME X570-PRO (BIOS_r4021 [08/09/2021])
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v496.49
OS: Windows 11 Pro (x64)
RAM: 32GB, 2x G.Skill 16GB DDR4

Favorite Emulators:
PS2 : PCSX2 (Auto-Builds)
SNES : ZSNES
N64 : Project64

ZSNES:
v1.51 (FuSoYa's 8MB fix R2)(Compiled Myself)
DeriLoko3
Rookie
Posts: 22
Joined: Fri Jul 18, 2014 8:51 am

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by DeriLoko3 »

Just a question.

Is ZSNES still in GitHub or some other website (I think CI Veyor or whatever name that I am not sure.)?

If so, tell me specifically.
Nintendo rules!
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
Has TEH KHRONA shutdown accelerated or delayed this?
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
odditude
Official tech support dood
Posts: 2107
Joined: Wed Jan 25, 2006 7:57 am

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by odditude »

Gil_Hamilton wrote:
grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
Has TEH KHRONA shutdown accelerated or delayed this?
i've found that a nice tripel is far more effective at accelerating development than Corona.
Why yes, my shift key *IS* broken.
grinvader
ZSNES Shake Shake Prinny
Posts: 5626
Joined: Wed Jul 28, 2004 4:15 pm
Location: PAL50, dood !

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by grinvader »

Gil_Hamilton wrote:
grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
Has TEH KHRONA shutdown accelerated or delayed this?
The current lockdown has delayed everything by its couple of months. Of course further loads of crap hitting our local sanitary emergency fan may affect that similarly.
皆黙って俺について来い!!

Code: Select all

<jmr> bsnes has the most accurate wiki page but it takes forever to load (or something)

Pantheon: Gideon Zhi | CaitSith2 | Nach | kode54
Gil_Hamilton
Buzzkill Gil
Posts: 4267
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:14 pm

Re: ZSNES is no longer in active development.

Post by Gil_Hamilton »

grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:
grinvader wrote:
Gil_Hamilton wrote:OUR FROTHING DEMAND FOR THIS UPDATE INCREASES!
Please keep your pants on for a few months.
Has TEH KHRONA shutdown accelerated or delayed this?
The current lockdown has delayed everything by its couple of months. Of course further loads of crap hitting our local sanitary emergency fan may affect that similarly.
DEATH TO THE VIRUS!
Squall_Leonhart wrote:
You have your 2s, 4s, 8s, 16s, 32s, 64s, and 128s(crash course in binary counting!). But no 1s.
DirectInput represents all bits, not just powers of 2 in an axis.


KHDownloads
Post Reply